ABDUL HAMID MUDJIB HAMID BERSHOLAWAT

Rabu, 20 Februari 2013

TOMBO ATI iku ono limo perkoro (OBAT HATI ADA LIMA)



TOMBO ATI iku ono limo perkoro
(OBAT HATI ADA LIMA):
=================================================
Kaping pisan moco Qur'an sakmaknane;
Kaping pindo weteng iro engkang luwe;
Kaping telu Sholat wengi lakonono;
Kaping papat dzikir wengi ingkang suwe;
Kaping limo wong kang sholeh kumpulono;

Salah sawijine sopo biso ngelakoni;
Insya  Alloh Gusti Pangeran ngijabahi


http://wwwahamid.blogspot.com/